Levertijd & Bezorging
Bowlinggear.nl streeft naar een zo snel mogelijke afhandeling van uw bestelling. In de regel houdt dit een levertijd in van zo’n 5-7 werkdagen. Dit kan langer duren als uw producten niet voorradig zijn.

Indien uw bestelling retour komt naar Bowlinggear.nl, omdat de bestelling niet bezorgd of afgehaald kon worden, zijn de verzendkosten voor uw rekening. Uw bestelling wordt nogmaals verstuurd wanneer u de verzendkosten opnieuw heeft voldaan.

Mocht uw bestelling een langere levertijd hebben, dan bovenstaand aangegeven, informeert Bowlinggear.nl uw tijdig met een nieuwe indicatie van de levertijd.  
Voor vragen of meer informatie kunt altijd contact met Bowlinggear.nl opnemen.

Afhalen
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in Nieuwegein. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. Wanneer uw bestelling gereed is, wordt u geïnformeerd door Bowlinggear.nl.

Garantie
Op alle producten van Bowlinggear.nl is de fabrieksgarantie van toepassing.
Bowlingballen zijn een uitzondering hierop. Hierbij vervalt de garantie op het moment dat uw bal geboord wordt. Hierna kunt u nog aanspraak maken op garantie nadat u een garantieaanvraag heeft ingediend bij de fabrikant.

Retourneren
Wanneer u bestelling bij aankomst is beschadigd kunt u de bestelling (binnen 5 dagen) retourneren aan Bowlinggear.nl. Daarnaast dient u binnen 2 dagen na aflevering onder opgave van reden Bowlinggear.nl op de hoogte te brengen.

Ruilen
Producten kunt u ruilen. De eerste keer zijn de verzendkosten voor rekening van Bowlinggear.nl. Mochten producten onverhoopt een tweede keer geruild worden dan zijn de verzendkosten voor de koper.Geen producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.