Bowlingtassen en balrollers


Een tas of roller is een absolute must voor elke bowler. Of je nu 1, 2 of 6 bowlingballen hebt, Bowlinggear heeft bowlingtassen naar uw wensen. Staat uw tas of balroller er niet tussen? Geen probleem, Bowlinggear verzorgt graag een vrijblijvende prijsopgave.
Verschillende Bowlingtassen en Bowlingrollers:

Bowlingtassen en/of Bowlingrollers voor 1 bowlingbal 

Bowlingwinkel en Pro Shop Bowlinggear biedt verschillende soorten bowlingtassen en rollers aan die geschikt zijn voor één bowlingbal. Bij uw keuze dient u als eerste een beslissing te maken of u een tas of een roller wilt (tas op wieltjes).
Kiest u voor een tas dan zijn er diverse mogelijkheden, het onderlinge verschil tussen de bowlingtassen zit hem in de vormgeving en de opbergruimte. Vanzelfsprekend bieden de "goedkoper" geprijsde bowlingtassen vaak minder vakjes en ruimte om toebehoren e.d. op te bergen.
Kiest u voor een 1 bal-roller dan is met name de afwerking en kwaliteit van de wieltjes van belang. De vormgeving en uiterlijk van de bal-roller is vaak een kwestie van smaak.
Bowlingtassen en/of Bowlingrollers voor 2/3 bowlingballen
Ook bij deze categorieën dient u allereerst de keuze te maken tussen een bowlingtas of bowlingroller.
Net als bij de tassen voor 1 bowlingbal zijn er ook voor deze categorieën tal van mogelijkheden qua vormgeving, opbergruimte en kwaliteit van afwerking.
Bij de bowlingrollers geldt weer dat met name de kwaliteit en materiaal van de wieltjes erg belangrijk is. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de levensduur van uw roller.
Bij bowlingrollers voor 3 bowlingballen heeft u de keuze uit 2 mogelijkheden, een bowlingroller met een trekstang of een bowlingroller met een trekhengsel. Vanzelfsprekend bieden tassen met een trekstang meer comfort tijdens het vervoeren van uw bowlingballen. 

Onderstaand enkele links naar fabrikanten van onze bowlingtassen:
http://www.ebonite.com/products/bags
https://www.stormbowling.com/products/bags
http://www.bowlwithbrunswick.com/bags/all/


 

Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies